DKK 100,00

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition - Lørdag kl. 13-15

23.11.2013 kl. 13:00 Børsen, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Besøg Klarlunds udstilling af ure og smykker på Børsen i København: Lørdag den 23. november, kl. 13.00-15.00.

Igen i år inviterer vi til Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition i de eksklusive rammer på Børsen i København.

Her præsenterer vi nogle af verdens absolut førende urmærker i et univers med deres egne udstillinger, bemandet med deres egne eksperter. Her kan opleves både de klassiske, de mest værdifulde og de nyeste urmodeller fra Audemars Piguet, Cartier, Chanel, Hublot, Montblanc, Panerai, Rolex, TAG Heuer, Tudor og Vacheron Constantin.

Samtidig bliver der lejlighed til at opleve noget af det ypperste inden for perler og diamantsmykker. I Børsens Bibliotek kan du nyde drinks og Cognac fra Braastad samt kaffe fra Nespresso.

Som noget helt særligt vil du i år få mulighed for at møde nogle af vores førende hjemlige eksperter. Det gælder f.eks. Nina Hald, som er forfatter til flere bøger om ædelstene, og som er på vej med en ny bog om smaragder, ursamleren og eksperten Kristian Haagen, der til november udkommer med sin fjerde bog om armbåndsure, samt den danske diamantsliber Henriette Hornsleth i aktion med de kostbare sten. Og sidst, men ikke mindst vil du kunne opleve Klarlunds urmagere arbejde med de fintfølende værker bag urmagerbordet.

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition er en enestående mulighed for at se og prøve et stort udvalg af eksklusive ure og smykker. Skulle du blive fristet til at købe et ur eller smykke på udstillingen, følger der en ekstra gave med fra Klarlund.

Hver billet koster 100 kr.
Sidste år blev alle billetter udsolgt, og igen i år er der kun plads til et begrænset antal gæster.

Der kan købes fire billetter ad gangen og der skal individuelt, personligt navn på hver billet. Af sikkerhedshensyn kan en billet kun bruges af den person, der fremgår af navnet på billetten.

Vigtig information
Vi beder venligst alle gæster om at medbringe både billet og billed-legitimation ved indgangen. Der skal være overens-stemmelse mellem navnet på billet og billedlegitimation. Sikkerhedstjek er obligatorisk ved indgangen til Børsbygningen, ligesom alt overtøj samt større tasker skal opbevares i bemandet garderobe. 

Parkeringsforhold: Der er parkometerparkering i Slotsholmsgade og omkringliggende gader. Parkering på rampen mod Christiansborg er ikke tilladt.