DKK 100,00

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition 2012

27.10.2012 kl. 11:00 Børsen, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Besøg Klarlunds 65-års jubilæumsudstilling på Børsen i København: Lørdag den 27. oktober, kl. 11.00-13.00.

I år er det 65 år siden Klarlund åbnede dørene til sin første juveler- og urmagerbutik. I den anledning vil vi gerne vise, hvad 65 år med passion, ambition og ydmyghed kan føre til. Derfor inviterer vi til en helt unik udstilling på Børsen i København, der vil danne de luksuriøse rammer om en begivenhed, som ikke er set før i Danmark.

Vi præsenterer nogle af verdens absolut førende urmærker i et univers med deres egne udstillinger, bemandet med deres egne eksperter. Her kan opleves både de klassiske, de mest værdifulde og de nyeste urmodeller fra Audemars Piguet, Cartier, Chanel, Gucci, Hublot, Longines, Montblanc, Panerai, Rolex, TAG Heuer, Tudor og Vacheron Constantin.

Samtidig vil du få lejlighed til at opleve noget af det ypperste inden for danske og internationale smykker og diamanter, præsenteret af Classic K Collection, Forever by Klarlund, Unique by Klarlund, Ole Lynggaard Copenhagen og Schoeffel perler. I Børsens Bibliotek vil du kunne nyde servering fra vores partnere Laurent-Perrier Champagne og Braastad Cognac samt udsøgt kaffe fra Nespresso.

Hver billet koster 100 kr., og beløbet går ubeskåret til Hjerteforeningen.

Der kan købes to billetter ad gangen og der skal individuelt, personligt navn på hver billet. Af sikkerhedshensyn kan en billet kun bruges af den person, der fremgår af navnet på billetten.

Vigtig information

Vi beder venligst alle gæster om at medbringe både billet og billed-legitimation ved indgangen. Der skal være overensstemmelse mellem navnet på billet og billedlegitimation. Sikkerhedstjek er obligatorisk ved indgangen til Børsbygningen, ligesom alt overtøj samt større tasker skal opbevares i bemandet garderobe. 

Parkeringsforhold: Der er parkometerparkering i Slotsholmsgade og omkringliggende gader. Parkering på rampen mod Christiansborg er ikke tilladt.