DKK 0,00

Klarlund 70th Anniversary Exhibition 2017 VIP - Fre. 17/11, kl. 18.30-21

17.11.2017 kl. 18:30 Børsen, København K
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Oplev Klarlunds jubilæumsudstilling med eksklusive ure og smykker på Børsen i København. VIP-ARRANGEMENT. KUN FOR INVITEREDE MED KODE.

Vi er tilbage igen på Børsen i København med Danmarks største udstilling af ure og smykker. Her præsenteres en lang række af verdens absolut førende urmærker i et univers med deres egne udstillinger, bemandet med deres egne eksperter. I anledning af Klarlunds 70-års jubilæum kan du se frem til at opleve endnu flere eksklusive og værdifulde ure og smykker i endnu flottere omgivelser. 

Du kan opleve de nyeste urmodeller fra de internationale messer, SIHH og BaselWorld, sammen med mange klassiske ure. I år kan vi igen præsentere ure fra IWC, OMEGA og Glashütte Original sammen med Rolex, Audemars Piguet, Chaumet, Hublot, Panerai, TAG Heuer, Tudor og Vacheron Constantin.

En af de ting, vi glæder os særligt til at præsentere på årets udstilling, er de avancerede og unikke ure fra Andersen Genève. Bag navnet gemmer der sig en af verdens dygtigste urmagere, danske Svend Andersen. Andersen Genève fremstiller ure i yderst begrænsede oplag, ofte ud fra kundens egne ideer. På Expo kan du se en række af de små kunstværker.

Parisiske Chaumet har skabt smykker til mange europæiske kongehuse, også det danske. Kongehusets smykker fra Chaumet findes i dag på Rosenborg. På Expo vil du kunne se nogle helt enestående, historiske smykker fra Chaumets egen samling, bl.a. ”The Curvilinear Tiara” fra 1930. 

Samtidig bliver der lejlighed til at opleve noget af det ypperste inden for perler og diamantsmykker og du kan gøre et kup blandt udvalgte smykker, hvor der kan spares 25%-70%. 

På udstillingen kan du opleve Klarlunds urmagere arbejde med de fintfølende værker. Du kan selv komme om på den anden side af urmagerbordet og komme helt tæt på et mekaniske urværk. Der præsenteres også en enestående samling af vintage Rolex med flere ikoniske modeller, der kun yderst sjældent kan opleves live. 

Gæsterne til VIP-aftenen bydes på Champagne Lallier fra Fejø Vin samt kaffe fra Nespresso, et glas portvin fra Vintageportvin.dk og forfriskninger fra Diageos bar. Diageo er verdens førende producent af spiritus.

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition er en enestående mulighed for at se og prøve et stort udvalg af eksklusive ure og smykker. Skulle du blive fristet til at købe et ur eller smykke på udstillingen, følger der en flaske Champagne med fra Klarlund (gælder dog ikke ved nedsatte smykker). 

Der er et begrænset antal pladser til VIP-aftenen og det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Bemærk venligst, at invitationen til VIP-aftenen er strengt personlig.

Dresscode til VIP-aftenen: Galla/smoking.

Vi glæder os til at se jer!