DKK 195,00

EN EKSKLUSIV AFTEN MED BOBLER

08.06.2017 kl. 19:00 Atelier 1B / Gastronomisk Innovation, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 195,00

Smag på udvalgte champagner fra et af Frankrigs mest velrenommerede champagnehuse.

I anledning af Klarlunds 70-års jubilæum inviterer vi på en unik champagnesmagning med champagne fra huset Lallier. Glæd dig til en aften med franske bobler i glasset fra det respekterede champagnehus, hvor kvalitet og håndværk er altafgørende. Præcis som hos Klarlund.

Det er første gang Lallier kommer til Danmark, og i løbet af aftenen skal vi lære om den særlige fremstilling af champagne og smage på en række Grand Cru og vintage-champagner. Smagningen vil blive ledet af Marie Malbois fra Champagne Lallier og importør Lars Møller Jensen, Fejø Vin. Vi skal bl.a. smage på:
- Champagne Lallier R.012 Brut Nature
- Champagne Lallier R.012 Brut 

- Champagne Lallier Grand Rosé, Grand Cru
- Champagne Lallier Blanc de Blanc, Grand Cru

- Champagne Lallier Vintage 2004 Brut
- Champagne Lallier Vintage 2008, Grand Cru, limited edition

På selve aftenen er der 20% rabat på Champagne Lallier. 

Der er et begrænset antal pladser.

OM CHAMPAGNE LALLIER
Champagne Lallier blev grundlagt i 1906 og benytter udelukkende Chardonnay og Pinot Noir, primært fra egne Grand Cru-marker. Huset har en lille produktion på kun 65.000 kasser om året. Ejer Francois Tribault er kendt for sin blend-teknik, hvor årgangschampagne blendes i R.012 Brut - der således får lovlig, vinøs epo tilsat med højere kvalitet til følge. Alt dette vil husets eksportchef, Marie Malbois, fortælle mere om, mens der smages på herlighederne. Læs mere her om Lallier.

OM KLARLUND
Klarlund blev grundlagt i 1947 og kan i år fejre 70-års jubilæum. Klarlund har to forretninger i København og er Danmarks største forhandler af eksklusive ure og smykker med mærker som Rolex, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, Glashütte Original, IWC, Cartier, Hublot, Panerai, Chaumet, Chanel, OMEGA, Tudor, TAG Heuer, Longines og Schoeffel. Læs mere her om Klarlund.