DKK 100,00

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition 2016 / Søndag kl. 11-13

13.11.2016 kl. 11:00 Børsen, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Besøg Klarlunds udstilling med eksklusive ure og smykker på Børsen i København.

Vi er tilbage igen på Børsen i København med Danmarks største udstilling af ure og smykker. Her præsenteres en lang række af verdens absolut førende urmærker i et univers med deres egne udstillinger, bemandet med deres egne eksperter. 

Du kan opleve de nyeste urmodeller fra de internationale messer, SIHH og BaselWorld, sammen med mange klassiske ure. Som noget nyt i år kan vi også præsentere ure fra IWC, Omega og Glashütte Original sammen med Rolex, Audemars Piguet, Chanel, Chaumet, Hublot, Panerai, TAG Heuer, Tudor og Vacheron Constantin. 

Samtidig bliver der lejlighed til at opleve noget af det ypperste inden for perler og diamantsmykker og du kan gøre et kup blandt udvalgte smykker, bl.a. fra Ole Lynggaard Copenhagen, hvor der kan spares 25%-70%. 

På udstillingen kan du opleve Klarlunds urmagere arbejde med de fintfølende værker. Du kan selv komme om på den anden side af urmagerbordet og komme helt tæt på et mekaniske urværk. Der præsenteres også en enestående samling af vintage Rolex med flere ikoniske modeller, der kun yderst sjældent kan opleves live. 

Gæsterne bydes på kaffe fra Nespresso og et glas portvin fra Vintageportvin.dk.

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition er en enestående mulighed for at se og prøve et stort udvalg af eksklusive ure og smykker. Skulle du blive fristet til at købe et ur eller smykke på udstillingen, følger der en flaske Champagne med fra Klarlund (gælder dog ikke ved nedsatte smykker). 

De foregående år er alle billetter blevet udsolgt, og igen i år er der kun plads til et begrænset antal gæster.