DKK 100,00

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition 2015 / Søndag kl. 13-15

15.11.2015 kl. 13:00 Børsen, København K
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

Besøg Klarlunds udstilling med eksklusive ure og smykker på Børsen i København.

Klarlund er tilbage igen på Børsen i København med Danmarks største udstilling af ure og smykker. Glæd dig! Her præsenteres en lang række af verdens absolut førende urmærker i et univers med deres egne udstillinger, bemandet med deres egne eksperter. 

Du kan opleve de nyeste urmodeller fra de internationale messer, SIHH og BaselWorld, sammen med mange klassiske ure fra Rolex, Audemars Piguet, Cartier, Chanel, Chaumet, Hublot, Panerai, TAG Heuer, Tudor og Vacheron Constantin. Som noget nyt i år vil man også kunne se en enestående udstilling af vintage Rolex med alt fra Daytona til Submariners og flere ikoniske modeller, der kun yderst sjældent kan opleves live.

Samtidig bliver der lejlighed til at opleve noget af det ypperste inden for perler og diamantsmykker og du kan gøre et kup blandt udvalgte smykker, bl.a. fra Ole Lynggaard Copenhagen, hvor der kan spares 25%-70%.

På udstillingen kan du møde nogle af vores førende eksperter. Ur-aficionado Kristian Haagen og Rolex-kenderen Jens Høy er begge aktuelle med nye bøger, der kan købes signerede. Du kan opleve Danmarks eneste certificerede diamantsliber Henriette Hornsleth, Klarlunds egen italienske guldsmed og designer, Massimo Cova, og sidst, men ikke mindst vil du kunne opleve Klarlunds urmagere arbejde med de fintfølende værker bag urmagerbordet.

Gæsterne bydes på Cointreau Fizz som velkomstdrink samt kaffe fra Nespresso og et glas cognac.

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition er en enestående mulighed for at se og prøve et stort udvalg af eksklusive ure og smykker. Skulle du blive fristet til at købe et ur eller smykke på udstillingen, følger der en flaske Champagne med fra Klarlund (gælder dog ikke ved nedsatte smykker).

De foregående år er alle billetter blevet udsolgt, og igen i år er der kun plads til et begrænset antal gæster.