DKK 100,00

Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition Aarhus / Lørdag kl. 13-15

01.11.2014 kl. 13:00 Centralværkstedet, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 100,00

På Fine Watch & Jewellery Exhibition kan du se, prøve og købe det største udvalg af eksklusive ure og smykker nogensinde i Aarhus. Der er et begrænset antal pladser. KLIK PÅ "LÆS MERE": - UDSOLGT -

For første gang i Aarhus afholdes Klarlund Fine Watch & Jewellery Exhibition. Det foregår i Centralværkstedets udstillingshaller, der ligger centralt placeret ved Bruuns Galleri.

På Fine Watch & Jewellery Exhibition kan du se, prøve og købe det største udvalg af eksklusive ure og smykker nogensinde i Aarhus. Mange af de internationale mærker kan normalt kun opleves hos Klarlund i København, der er eneforhandler i Danmark. Ønsker du at købe et ur eller smykke på udstillingen medfølger der en gave fra Klarlund.

De to foregående år er udstillingen med stor succes blevet afholdt på Børsen i København, hvor der har været udsolgt af billetter alle dage. Klik her og se filmen fra udstillingen i København.

En lang række oplevelser venter:

De klassiske, de mest værdifulde og de nyeste urmodeller fra: Cartier, Panerai, Hublot, Chaumet, Montblanc, Audemars Piguet og Vacheron Constantin
Eksperterne fra urmærkerne kommer til Aarhus med deres specialudstillinger og mange spændende urmodeller. Oplev bl.a. nyhederne AP Jules Audemars Openworked Tourbillon, Hublot MP-05 LaFerrari, Panerai PAM564 og Montblanc Collection Villeret.

Enestående udstilling af vintage Rolex – alt fra Daytona til Submariners
Klarlund er Danmarks største Rolex-forhandler, og vi præsenterer også Rolex’ historie og udvikling med ikoniske modeller, der kun yderst sjældent kan opleves live, bl.a. Rolex Explorer II ”Freccione” og Rolex GMT-Master ”Pepsi”.

Alle de øvrige kendte Schweiziske urmærker fra Klarlund, bl.a. Tudor, Chanel, Omega og TAG Heuer
Blandt de mange urmodeller kan prøves flere nyheder direkte fra udstillingerne i Basel og Geneve, eksempelvis det nye Tudor Heritage Black Bay og Chanel J12 Chronograph.

Danmarkspremiere på ure og smykker fra Chaumet
Grundlagt i 1780 på place Vendôme  i Paris er Chaumet et af smykkeverdenens mest ikoniske mærker. Chaumet er kendt som Napoleons hofjuveler og har skabt smykker til flere kongehuse, heriblandt det danske. Klarlund er blevet udnævnt til eneforhandler i Skandinavien og kan præsentere mærkets enestående kreationer, specielt et kostbart diadem fra Joséphine Collection.

Klarlunds urmagere i arbejde med de fintfølende urværker
Klarlunds urværksted er Nordens største og certificeret til reparation og service af de mest komplicerede urværker. På udstillingen er der en unik mulighed for møde urmagerne og få et indblik i en verden med ekstrem finmekanik.

Urekspert Kristian Haagen
Få en snak med Danmarks største uraficionado, forfatter til flere bøger om ure og vurderingsekspert for Bruun Rasmussens Kunstauktioner, Kristian Haagen.

Smukke diamanter og diamantsmykker
Classic K Collection er Klarlunds egen kollektion af diamantsmykker, designet i Danmark, Italien og Tyskland. Med et stort og eksklusivt udvalg af smykker til forskellige budgetter, som man normalt ikke kan købe i Aarhus, er det en god mulighed for at finde en fantastisk julegave. Mød også vores italienske chefguldsmed og designer Massimo Cova.

Danmarks eneste certificerede diamantsliber
På udstillingen fortæller Henriette Hornsleth, hvordan de rå diamanter slibes med de helt perfekte proportioner, så der opnås den eftertragtede stråleglans.

Perlesmykker fra Schoeffel
Siden 1921 har Schoeffel været et af de førende mærker inden for kulturperler. Schoeffels egen ekspert Isabell Kittel er til stede og fremviser elegante smykker med South Sea og Tahiti-perler til gode priser.

Vielsesringe og forlovelsesringe fra Forever by Klarlund
Gå på opdagelse i en bred serie af vielsesringe og forlovelsesringe, hvor forholdet mellem pris, design og kvalitet er helt i top. Ringene er håndsmedede og fremstilles på vores egne værksteder.

Velkomstdrink, kaffe og cognac
Licor 43 byder på velkomstdrink og i loungen kan du slappe af med en kop kaffe fra Nespresso og nyde cognac fra Remy Martin.

Klarlunds ur- og smykkeeksperter
Sidst men ikke mindst deler Klarlunds egne eksperter ud af deres viden. Vi har passion for smykker og mekaniske ure og glæder os til at møde dig.

Hver billet koster 100 kr.
Der er kun plads til et begrænset antal gæster. Der kan købes fire billetter ad gangen og der skal individuelt, personligt navn på hver billet. Af sikkerhedshensyn kan en billet kun bruges af den person, der fremgår af navnet på billetten.

Vigtig information
Vi beder venligst alle gæster om at medbringe både billet og billedlegitimation ved indgangen. Der skal være overensstemmelse mellem navnet på billet og billedlegitimation. Sikkerhedstjek er obligatorisk ved indgangen til Centralværkstedet, ligesom alt overtøj samt større tasker skal opbevares i bemandet, gratis garderobe. 

Om Klarlund
Klarlund blev grundlagt i 1947 og har nu to forretninger i København. Siden 1955 har Klarlund været forhandler af Rolex. Klarlund har eneforhandling i Danmark af ure fra Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Hublot, Chaumet, Panerai, Montblanc Collection Villeret og Cartier Fine Watchmaking.